Lunch
Måndag 5 maj |
||
---|---|---|
Västerbottengratinerad Köttfärslåda med skysås & mos |
|
|
Pankopanerad fiskfilé med Kall gräddfilssås |
|
|
Pasta med Kyckling i currysås och färska grönsaker |
|
|
Veg: Pasta med quorn i currysås och färska grönsaker |
|
|
Dagens 200 g högrevsburgare 155 kr : Ost och bearnaise serveras med pommes |
|
|
Tisdag 6 maj |
||
Chili och honungsbakad Fläskkarré, grönpepparbearnaise och potatisgratäng |
|
|
Räkfylld fisk med romsås, ärtor och citron |
|
|
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor |
|
|
Veg: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor |
|
|
Dagens 200 g högrevsburgare 155 kr : Tre sorters lök serveras med pommes |
|
|
Onsdag 7 maj |
||
Biff special med dijoncréme och rå äggula ( grovmalen nötfärs) |
|
|
Pocherad fiskfilé med rödvinssås, baconströssel och potatismos |
|
|
Korv a´la Forsell med Potatismos |
|
|
Veg: Quornstroganoff a´la Forsell med potatismos |
|
|
Dagens 200 g högrevsburgare 155 kr : Mexiburgare (salsa, nachos och jalapeno) serveras med pommes |
|
|
Torsdag 8 maj |
||
Mörbakad högrev med skysås, picklad rödlök och krämig vitlökspotatis |
|
|
Ugnsbakad Fiskfilé med kall skaldjurssås, dill- och smörslungad potatis |
|
|
Kassler Florentine (på spenatbädd och ostsås ) |
|
|
Veg: Quorn Florentine (på spenatbädd och ostsås) |
|
|
Fredag 9 maj |
||
Wallenbergare med gräddsås och ärtor, potatismos |
|
|
Krämig fiskgryta med dill och räkor |
|
|
Gratinerad broccoli och blomkål med skinka och västerbottenost |
|
|
Veg: Gratinerad blomkål med Västerbotten |
|
Varmt välkomna och smaklig måltid!